HAGESLANGE GOLD DIGGER GG

Linda Brattlöf er skaperen bak varemerket Garden Glory. Ideen vokste frem da Linda ruslet rundt i hagen sin og la merke til at hennes hageslange så svært dyster og gammel ut. Linda har alltid hatt en stor interesse for farge, form og design, og dermed startet skaperprosessen. Designede slanger med tilhørende munnstykker og fester. Elegante men likevel med en solid følelse. Garden Glory var dermed født. ”For glamorous people with dirty nails™”.


Forventet leveringstid: 10 arbeidsdager

GARDEN GLORY

Eksklusive hageslanger i lekre farger. Hageslangene er produsert i Skandinavia og har høyeste kvalitet.

Strikket forsterkning rundt innerslangen, gjør den føyelig og forhindrer at den bøyer/folder seg. Yttersiden er smussavvisende og UV-beskyttet for å forhindre solbleking. Alle slangene er laget av PVC og er selvfølgelig frie for bly, kadmium og fosfater.

Lengde: 20 meter/130 feet

Vekt 4 kilo

Sett sammen din egen kombinasjon, enten du ønsker en helt hvit hageslange eller en kombinasjon av sesongens farger fra Garden Glory. Hageslangene fra Garden Glory har et sprekt design og høy kvalitet. Hvorfor må hageslanger være kjedelige…..

Munnstykke/Kobling

Dette munnstykke inneholder alt du trenger for å koble til hageslangen og vanne glamorøst og effektivt. Dysen er justerbar, slik at du kan velge å vanne med en stråle, eller en myk dusj.

Alle munnstykkene selges med tilkoblinger som trengs for å kunne vanne effektivt og elegant.

Classic: Våre Classic-set er produsert i plast og kompatible med alle ½”-slanger. Munnstykkene kan selvfølgelig justeres/tilpasses riktig stråle, myk dusj eller dempet vanning. Munnstykkene finnes i flere spennende fager og  nå også med dyremønster.

Materiale: Plast

DELUX: Våre munnstykker i messing  og krom er en del av vår DeLuxe-kolleksjon. De er produsert i Sverige og passer alle våre kombinasjoner av slanger og veggfeste- og  selvfølgelig justerbare mellom riktig stråle, dusj eller dempet.

DeLux- munnstykkene er slitesterke og eldes med sjarm og stil.

Garden Glory designer selv alle sine produkter, og de utrolig flotte ”Clutch” postkassene er intet unntak.

Størrelse: 33x33x12 cm, Vekt: 6 kg
Materiale: Stål     Design: Garden Glory

10 års rustgaranti!

 

Vi tror også du vil like

Postkasse sort

3900 NOK
Les mer

Hvit løve krukke stor

2995 NOK
Les mer

MUNNSTYKKE COBRA

899 NOK
Les mer

VEGGFESTE HAGESLANGE REINDEER DELUX GULL

2300 NOK
Les mer

Hage handsker i gull

475 NOK
Les mer

Vannkanne 8 liter Chrystal

699 NOK
Les mer

CLASSIC MUNNSTYKKE GRACEFUL ROCK

495 NOK
Les mer

Munnstykke CLASSIC WHITE SNAKE

495 NOK
Les mer