My Moment

En lang drøm i Indigoblått med slits i ene siden. Stor kenguru lomme foran og hette med en god v-hals i front. Litt smalere opptil, og A- form fra hoften og ned. En tykk deilig French Terry kvalitet for tidlige morgninger, late dager og sene kvelder enten du er på hytten eller hjemme. Alene eller sammen med gode venner. S/M passer for deg som normalt har str. fra 36 – 42, og L/XL for deg som bruker str.  44 – 50. 

God og kraftig T-shirt kvalitet i 95% bomull og 5% elastan som gir akkurat passe stretch feeling. Kjolen leveres med et sett ekstra snorer i mixede farger. Rask levering etter bestilling, 1-2 virkedager i Oslo, og 3-5 virkedager i resten av Norge.


Forventet leveringstid: 10 arbeidsdager

Usikker på størrelse?

Er du usikker på hvilken størrelse som passer deg best? Her finner du målene på våre hoodie´s, og tips til hvordan du skal måle deg. Alle 4 modeller kommer i to str.  S/M og L/XL. Begge er store modeller, og skal i utgangspunktet være ”loose fit”.

S/M passer for deg som normalt har str fra 36-42. L/XL for deg som bruker str.  44 – 50. Her er det lurt at du tar mål av bryst, midje og hofte for å se hvilken str. som passer deg best. Se den enkelte modell for detaljerte mål. 

Vi tror også du vil like